Megszólalt a lány, akivel Azahriah megcsalta barátnőjét: így kerültek a mobilvécék mögé

Instagram -
Toi Toi Azahriah megcsalás mobilvécé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismert, Azahriah egy palacsintafesztiválon csalta meg barátnőjét Szolnokon, a mobilvécék mellett, melyről videó is készült. Most megszólalt a lány, aki azt állítja magáról, vele csalta meg az énekes a szerelmét azon az estén.

Videó készült arról, ahogyan Azahriah egy palacsintafesztiválon, a mobilvécék mellett csalja meg éppen a barátnőjét. Ez a felvétel bejárta az internetet, és hatalmas felháborodást okozzott. Megcsalt barátnője mindenkit arra kért, hagyják békén, idáig azonban a "másik nő" nem szólalt meg. Most ő is megtörte a csendet közösségi oldalán.

Azahriah-botrány: megszólalt a másik lány Instagram

"Én már 5 éve követem Atit, de sosem áskálódtam a maganéletében, így nem is tudtam, hogy van barátnője, ezt megjegyzem. Lényegében egy barátnőmmel mentem, aki nagyon sokáig győzködött, hogy elmenjek, de nem ez a lényeg. Lement a koncert, és a korláthoz álltunk, közben írogatott Desh-nek, hogy jöjjenek oda, de ők meg azt akarták, hogy menjünk mi. Hátramentünk, ott álltak Atival, aki meglátott, megölelt és adott két puszit. Életemben nem találkoztam vele ezelőtt. Már akkor is elég szép állapotban voltak mindketten. Majd bementünk a sátorba, beszélgettünk és közben megkínáltak gin tonikkal, amit elfogadtam. Elég erősre sikeredett, szóval fél liter után beütött" - kezdte a történetet a lány. Elmondása szerint Azahriah tette meg az első lépéseket felé.

"Emlékszem, kb. két méterrel Ati előtt álltam, aki egyszer csak hirtelen fogta magát, elkapott majd odahúzott maga mellé, és elkezdte simogatni a combom. Meglepődtem elég rendesen, mondom csóri, tényleg jó sokat ihatott. Utána mondta, hogy megy hátra wc-re, erre Desh is ment utána, utánuk pedig a barátnőm, de én maradtam, mert nem voltam kíváncsi, hogy wc-znek. Majd jött barátnőm, hogy szól az Ati nekem, mert hiányol. Hátramentem, megölelt, és mondta, hogy minek üldögélek ott egyedül. (...) Majd Ati hátrahívott a wc mögé, hogy ő mondani akar valamit, erre adott egy homlokpuszit, majd lekapott, a többit meg hát na, tudod jól" - idézi a Ripost a lány Instagram-oldalán közzétetteket. Elárulta, az eset után valaki feltörte a Facebook-oldalát, onnan a személyes üzenetváltások is kiszivárogtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.