Horváth Éva bikiniben mutatta meg, hogy semmit sem változott az évek alatt

fotó Bali Horváth Éva előtte-utána bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori modell és tévés műsorvezető év elején hagyta el az országot családjával, amikor úgy döntöttek, hogy több mint fél évre az egzotikus Balira költöznek. Az Indonéziában található szigeten mesés, ám cseppet sem unalmas az élet: erről Horváth Éva rendszeresen beszámolt a követőinek.

Horváth Éva és családja hamarosan hazatér, ugyanis letelik az az időszak, amelyet kint szándékoztak tölteni külföldön. Mivel közel a búcsú, ezért igyekeznek minden pillanatot kihasználni, hogy még több emléket gyűjtsenek, és Éva is rendszeresen posztol, hogy megörökítse a szép pillanatokat. Legújabb posztjában viszont nemcsak egy új, hanem egy régi képet is megosztott.

Ebben a bejegyzésben a követői összehasonlítják Éva mostani formáját és évekkel ezelőtti alakját. Nem egyszerű azonban eldönteni, hogy melyik fotó is készült régebben, és melyik a friss, ugyanis a kétgyermekes édesanya ma is olyan formában van, mint egykoron. Erről árulkodik a bikinis kép, és Horváth Éva teljes Instagram-oldala.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.