Verklivel csalta meg csillárját egy nő: félrelépésnek indult, de több lett belőle

orgona csillár verklifesztivál objektofil Amanda Liberty verkli objektofília félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillárokkal kötött intim kapcsolata miatt figyelt fel a világ Amanda Libertyre. A brit nő két tucat, csillogó lakberendezési tárggyal osztozott otthonán, mire megtalálta az igazit. A több mint kilencvenéves csillárt Németországból rendelte, ám négy év után véget vetett a románcnak.

Amanda objektofil, ami azt jelenti, hogy romantikus, vagy szexuális vonzalmat érez élettelen tárgyak iránt. A brit nő korábban bevallotta, hogy első szerelme egy dobkészlet volt, majd ezt követte a Szabadság-szobor, az utóbbi években viszont a csillárok kötötték le minden figyelmét. Híve a monogám kapcsolatnak, így sokáig meg sem fordult a fejében, hogy elhagyja kilencvenéves párját.

Nemrég azonban valami megváltozhatott, ugyanis Amanda Liberty megcsalta Lumiére névre keresztelt német csillárját, méghozzá az Alex nevet viselő verklivel.

– idézte Amandát a nuus.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.