Takarításból élt Diana hercegné hasonmása: ma az OnlyFansen hódít

Forrás: Instagram/Lauren Spencer -
Diana hercegné onlyfans Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évente közel százmillió forintnak megfelelő összeget keres egy nő azzal, hogy Diana-hasonmásként pikáns fotókat és intim videókat gyárt.

A 47 éves Lauren Spencer takarítónőként dolgozott, ám a pandémia miatt fel kellett hagynia a munkájával. Ekkor döntött úgy, hogy más megélhetés után néz, és így kötött ki az online pornózás világában. Először csak webkamerán keresztül izgatta kuncsaftjait, majd 2021 tavaszán regisztrált az OnlyFansre, ahol hatalmas sikere lett a néha walesi hercegné hasonmásaként.

Lauren Spencer Forrás: Instagram/Lauren Spencer

– mondja Lauren, aki magát a szoftpornó hercegnéjének tartja, utalva arra, hogy Diana a "szívek királynéja" volt.

A hirtelen jött népszerűség őt is meglepte, és mint mondja, bekerült az OnlyFans legjobban teljesítő felhasználói közé, sőt, díjjal is jutalmazták munkásságát. Új állása igencsak jövedelmező, ugyanis az OnlyFansen árult videói és fotói révén havonta 16 ezer fontot keres, ez éves szinten 90 millió forintnak megfelelő összeget jelent – írja a hulldailymail.co.uk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.