Kísérteties látványt nyújt Diana síremléke: köd ereszkedett a kis szigetre

Diana sírhely síremlék Diana hercegné Althorp-ház köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén augusztusban volt huszonöt éve, hogy a szívek királynéja tragikus körülmények között, egy autóbalesetben életét veszítette. Dianát már életében milliók imádták világszerte és ez a rajongás szinte semmit sem fakult az évek során, sőt, A korona című sorozatnak köszönhetően még többen ismerhették meg Vilmos és Harry édesanyját.

Diana testvére, Charles Spencer rendkívül aktív az Instagramon, és rendszeresen posztol, de nemcsak magáról, hanem birtokáról, az ott található elhíresült Althorp-házról, valamint a számára fontos emlékekről.

Az egyik november végi bejegyzésében két képet is megosztott követőivel, melyeken ködbe veszve látható az otthona, valamint Diana síremléke.

A jelenlegi brit uralkodó, III. Károly egykori feleségét saját családja otthonában, az Althorp-birtokon helyezték végső nyugalomra, méghozzá az ott található tó közepén álló szigeten. A Diana emlékére emelt szoborról készített és tett közzé képet Charles Spencer – vette észre a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.