Botrány! Zsuzsit soron kívül kirúgták a Villából!

Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt RTL Klub és a ValóVilág vezetősége úgy döntött, hogy Zsuzsinak, a Bombanőnek mától kívül tágasabb. Még nem történt ilyen a műsor történetében soha, pedig voltak már bent igazi nehézfiúk is, gondoljunk csak Indiánra vagy Segalra. Zsuzsinak mennie kell, mert veszélyeztette Olivér testi épségét, és ezt tiltja a Villa szabályzata.

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László

Az alapszituáció szerint Olivér ócsárolta a fekete hajú méregzsákot: "kártékonynak" és "ártónak" nevezte, amin Zsuzsi bepöccent, nem is akárhogy. Vicsorgott, kikelt magából, nevetett, már csak a kényszerzubbony hiányzott róla. "Teszek róla, hogy kitakarodjak innen" - üvöltötte és naranccsal, almával kezdte el dobálni Olit, aki már szánalomból vagy azért, hogy mégjobban felhergelje Zsuzsit kivörösödött fejjel nevetett.

A lány kicsit fedezékbe vonult a szobába, nagyon próbált sírni, de csak nyüszögött, mint egy szivató nélkül induló autó. Aztán Oli benyitott, a Bombanő pedig nekiment, ekkor már nem gyümölccsel fenyegetőzve, hanem egy üveget hajított nagy erővel a Vagány felé. Durva volt, a többiek is elképedtek.

Zsuzsi nem bírja elviselni Olivér kétszínűségét és pletykásságát, Olit ugyanezt utálja a lányban, valamint idegesíti "éleseszűsége" is. Idáig fajult a viszonyuk, s Balázs élő adásban jelentette be nekik hétfő este: fél órája van az ex-playmate-nek, hogy örökre elhagyja a Villát.

Lehet kiakadni és megdöbbenni, de elméleteket gyártani is szabad: érdekes, hogy Jerzy lett a bónuszember, a 15. a 14 tervezett létszám ellenére. Erre most soron kívül kiküldenek valakit, hogy maradjon az eredeti felállás: 14, hiszen szűkös ez a Villa. Zsuzsi ma éjjel már otthon alszik, az biztos.

Éva Leonidaszt hívta párbajra

Éva három néven gondolkodott, de végül Leonidaszt hívta párbajozni magával. Az indok az volt, hogy a görög fiú szerinte nagyon befolyásolható, és egy olyan dolog miatt ítélte el őt, amit másoktól hallott Éva előéletéről. Szerdán tehát vagy Évának vagy Leonidasznak el kell hagynia a Villát.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence



Való Viola

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Korábban
Zsuzsi nyomul, hiányzik neki a szex
Leonidasz a Villa Csernusa
Szexre éhes férfiakat rabolt ki Szandika!
Robbant a mocskolódó bombanő!
Orál lecke VV módra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.