műsorvezető Liptai Claudia szerelem botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben még két férfi pályázott Liptai Claudia kegyeire: egy új szerelem és egy korábban megismert, türelmesen várakozó lovag. Sajtóértesülések szerint azonban a Megasztár dögös műsorvezetőnője végre döntött.

Liptai Claudia nemrég még azt nyilatkozta, hogy nem áll készen egy új párkapcsolatra, de úgy látszik, életében mégis felpörögtek a szerelmi események. Ismerősei örömmel látják, hogy a vörösből szőkévé változott démon a sorozatos tragédiák után újra tud mosolyogni.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"Clau csúcsteljesítményt ad a Megasztár műsorvezetőjeként, és amiatt is megkönnyebbült, hogy hosszú idő után végre nem szerepel nap mint nap a címlapokon. Az elmúlt hetekben át tudta gondolni a dolgait, és végre eldöntötte, melyik hódolójával akarja megosztani az életét. Finoman, de határozottan véget vetett pár hónapos románcának" - mesélte a Napi Ásznak a műsorvezetőnő egyik ismerőse, aki szerint a legutóbbi szerelem nem tudta elszakítani a háttérben régóta, türelmesen várakozó férfihoz fűződő gyengéd szálakat. "Az illető kivárta, hogy Claudia eldöntse, merre húzza a szíve. Benne igazi társra talált, akinek a türelme teljesen meggyőzte! Ez a férfi éppen úgy viszonozza Claunak az érzelmeket és a gyengédséget, ahogy neki arra szüksége van. Az idő kettejüknek dolgozott, bármi is történt az elmúlt hónapokban, és biztos, hogy ezután még inkább megbecsülik majd egymás emberi értékeit" - mondta az informátor.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.