párkapcsolat szerelem Rihanna szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába gyönyörű és sikeres a barbadosi énekesnő, a szerelemben úgy tűnik, nincs szerencséje, az ünnepek alatt ugyanis újból véget ért egy kapcsolata.

Rihannának még tavaly novemberben mutatták be Matt Kempet, a híres baseballsztárt, akivel kapcsolatuk alig bírta ki az egy évet, mivel a folyamatosan turnézó énekes képtelen volt megbízni szerelmében. A féltékeny sztár még a szilveszteri mulatságokat sem várta meg, és az ünnepek alatt kidobta a baseballsztárt - írta a Blikk.hu.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szexi énekesnőnek rövid időn belül ez a második szerelmi csalódása, bár most legalább kevésbé viharosan ért véget kapcsolata, mint legutóbb Chris Brownnal, aki egy díjátadó után a kocsiban megverte az énekesnőt, ami miatt fél év közmunkára ítélték a férfit.

Rihanna megdöbbentő átváltozásahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101122-rihanna-megdobbento-atvaltozasa.htmlSzakítás karácsony után - az ünnep próbájahttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20101221-duhtol-szikrazo-karacsony.htmlMeglepő sztárszakítások 2010-ben!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101214-nagy-szakitasok-2010ben.htmlSzületésnapod elárulja, hogy viseled a szakítást!http://www.life.hu/szolgaltatasok/horoszkop/20101114-szuletesnapod-elarulja-hogy-viseled-a-szakitast.html

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.