Tolvai Reni féltékenységi jelenetet rendezett

Megasztár énekesnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiába nevezik vadmacskának a Megasztár szőke bombázóját - a legutóbbi klubkoncerten Reni kisebb féltékenységi jelenetet rendezett, amikor Kállay-Saunders András túl közel került egyik hölgyrajongójához.

Reni az egyik belvárosi szórakozóhelyen lett igencsak dühös, amikor egy fiatal lány túl sokáig beszélgetett Andrással, majd meg is ölelte az énekest. A heves vérmérsékletű lány először csak szemlélte az eseményeket, majd a közbelépés mellett döntött. "Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy Andrást nagyon lelkesen ölelgeti egy szőke lány, aki folyamatosan a fülébe suttog. Eléggé egyértelműen simogatta a nyakát, és határozottan nyomult Andrásra, aki úgy tűnt, zavarban volt, ám élvezte a dolgot. Reni eközben először távolabbról, a bárpulttól figyelte a történteket, majd egyszer csak fogta magát, a páros közelébe sétált, és szúrósan Andrásra meredt. Egyértelmű volt, hogy féltékeny" - vallotta az egyik stábtag.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Bár Reni és András nyíltan sosem vallotta be szerelmüket, a lopott pillantásokból és mozdulataikból azért sok minden árulkodik. Reni a Blikk megkeresésére tagadta a vádakat.: "Nem is emlékszem ilyenre! Nem szoktam féltékenykedni, nincs rá szükségem, van elég önbizalmam" - vallotta a megasztáros.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.