Charlie Sheen drogfüggő múltjáról már lányai is tudnak!

Charlie Sheen pornó szex alkohol Denise Richards gyereknevelés kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie Sheen nem csak magával tesz rosszat az utóbbi időben - vajon hogyan tudja exfelesége, Denise Richards megmagyarázni közös gyermekeiknek az utóbbi hetek történéseit?

Charlie Sheen legutóbbi, kétnapos kokainnal, alkohollal és pornószínésznőkkel fűszerezett bulija sokakat sokkolt, de exfelesége, Denise Richards cseppet sem lepődött meg a történteken. "Ez is csak olyasmi, amivel nekem is évekig együtt kellett élnem. Nem új szituáció, és meg sem lepett" - vallotta a negyvenéves, ma is gyönyörű színésznő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Azt nem mondom, hogy könnyű az öt- és a hatéves lányaimnak megmagyarázni, min megy keresztül az édesapjuk. Az ő életük sokkal eseménydúsabb és színesebb, mint másoké, és persze a nyilvánosság előtt zajlik. Ahogy nőnek, egyre több mindent megértenek, és nehéz feladat, mit és hogyan mondjak el nekik. A taktikám: könyv segítségével mesélek nekik a függőségekről. Ebben vannak képek, melyek segítenek megérteni nekik, hogy pontosan miről is van szó. Megteszek minden tőlem telhetőt - tudom, hogy nem mindent értenek még teljesen, de igyekszem. Hát nem könnyű, az biztos" - vallotta Denise Richards, aki tisztában van vele, hogy férje nehezen fog változtatni életstílusán...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.