betörés Justin Bieber énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elvakult rajongók igazán kreatívak tudnak lenni, ha kedvencük becserkészéséről van szó...

Justin Bieber ma vitathatatlanul az egyik legnagyobb tinisztár - a fiatal lányok odáig vannak érte. Két rajongója nemrég igen érdekes módját választotta, hogy közel kerülhessenek imádatuk tárgyához.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Justin nemrég egy liverpooli szállodában lakott - a rajongók hamar kiszagolták, hogy ott tartózkodik az énekes, és ellepték a szállodát. "Két lány igazán kitartónak bizonyult: ellopták a takarítók ruháját, majd megkeresték a tinisztár szobáját, ahol kopogni kezdtek az ajtón, jelezve, hogy takarítani jöttek. Justin alkalmazottai beengedték őket, és a lányok szorgosan nekikezdtek a rendrakásnak. Semmi sem történt egészen odáig, hogy kiürült a szoba. Ekkor a lányok állítólag fotózni kezdték kedvencük holmijait, és bemásztak az ágyába. Hangosan kuncogtak és vihorásztak, de a szálloda dolgozói hamarosan rájuk találtak, és azonnal elzavarták őket a hotelből" - vallotta egy bennfentes a US Magazine.com internetes oldalnak.

Justin az eset során nem tartózkodott a szállodában, de a hír hallatán nagyon dühös lett, és azonnal másik hotelt keresett magának.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.