Jonathan Rhys Meyers öngyilkos Tudorok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkosságot kísérelt meg Jonathan Rhys Meyers, a Tudorok sztárja.

A színész altatóval akart véget vetni életének kedden este. A harminchárom éves férfihoz a szomszédok hívtak mentőt. A sztár félig önkívületben volt, és fél órán át megtagadta az ellátást, így a rendőrséget is ki kellett hívni. Végül Jonathant kórházba szállították, és stabilizálták az állapotát.

AFP
AFP

Jonathan Rhys Meyers a Párizsból szeretettel című filmben

Meyers állítólag depresszióval küzdött, annak ellenére, hogy sikeres pályafutást tudhat maga mögött. A Tudorok című sorozat nagyon népszerű Angliában, és Hollywoodban is kap szerepeket. De hiába a siker, a színész az utóbbi időben többször volt elvonón gyógyszer- és alkoholfüggősége miatt, és a magánélete sem tökéletes. A szívproblémákkal született színész 2007-ben elvesztette az akkor alig ötvenéves édesanyját - ez nagyon megviselte őt. Korábban botrányai miatt is cikkeztek róla - a francia Charles De Gaulle reptéren és a New York-i JFK reptéren is részegen randalírozott az elmúlt években. A botrányok után elvonókúrára kellett mennie, de úgy tűnik, nem tudtak rajta segíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.