Tizennégy éve hunyt el Lady Di

halál Diana hercegnő évforduló autóbaleset walesi hercegnő
1997. augusztus 31-én hunyt el Diana walesi hercegnő.

Fia, Vilmos herceg esküvőjén már régen nem lehetett jelen Anglia imádott hercegnője. Jobban szerette őt a nép, mint férjét, Károlyt - a válása után sem veszítette el népszerűségét. A Szent Pál-bazilikában házasodtak össze 1981. július 29-én - a nagy eseményt közel egymilliárd ember kísérte figyelemmel. A nyolcvanas évek végére megromlott a házassága Károly herceggel - képtelenek voltak egymás mellett élni. Míg Károly visszatért egykori szeretőjéhez - mostani feleségéhez - Camilla Parker-Bowles-hoz, addig Diana a lovasoktatójával vigasztalódott.

AFP
AFP

Nézz képeket Diana hercegnőről! A galériáért kattints a képre!


A hercegnő egy közlekedési balesetben, Párizsban, az Alma-rakpart közúti aluljárójában vesztette életét. Vele utazott egyiptomi kedvese, Dodi al-Fayed is, aki a gépkocsi vezetőjével együtt szintén meghalt a balesetkor. Mindannyian a paparazzik elől menekültek - sokan az erőszakos médiát okolták a hercegnő és kedvese haláláért. Diana halálának okairól a mai napig vitatkoznak. Egyesek szerint a királynő nem nézte jó szemmel, hogy Diana szeretője muzulmán származású. Diána szeretőjének apja, Mohamed al Fayed szerint politikai gyilkosság történt - ő a mai napig nem tudja túltenni magát az eseményeken, és fia halálán. Dianát az egész világ gyászolta: Fiai, Vilmos és Harry a mai napig őrzik emlékét.

Michael Jackson emlékére flashmobozott Budapesthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-michael-jackson-szuletesnapjanak-emlekere-tartottak-flashmobot-budapesten-a-bazilikanal.htmlBeki, az Aranypart profija - Újabb valóságshow-szereplőről derült ki eltitkolt múltjahttp://www.life.hu/legykepben/20110830-beki-az-aranypart-profija.htmlIzgalmas felhozatal! Nem mindennapi tehetségek jelentkeztek az X-Faktor második szériájábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110830-izgalmas-felhozatal-nem-mindennapi-tehetsegek-jelentkeztek-az-xfaktor-masodik-szeriajaba.htmlVége a találgatásoknak! Eldőlt, kik vezetik a TV2 vadonatúj valóságshow-ját!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110830-tilla-peller-mariann-es-majka-az-osszeeskuvok-musorvezetoi.htmlDundika végre elvált férjétőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110830-dundika-elvalt-ferjetol.htmlŐrült bulit tartottak az Aranypart szépfiúihttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110830-sztar-musor-celeb-a-trio-orult-bulija.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.