Elhunyt a rapper brutálisan bántalmazott nagyapja

halál temetés Dopeman támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álmában hunyt el Dopeman nagypapája, a 90 éves Kövesdi Péter, akit január elején ért brutális támadás otthonukban.

A rapper nagyszüleit még január elsején a XX. kerületi otthonukban éjjel támadták meg, és brutálisan megkínozták az eddig ismeretlen betörők. Azt, hogy az idős férfi a január elsejei támadás közvetlen következményeibe halt-e bele, a SOTE-n vizsgálják - tudtuk meg a Blikktől. Miután a halál oka még tisztázatlan, a temetést sem kezdték el intézni, azonban az már biztos, hogy a nagypapát abban a templomban helyezik örök nyugalomra, ahol annak idején megnősült.

Virágvölgyi István [origo]
Virágvölgyi István [origo]


"Az utolsó nap 2-3 órát volt nála anyukám, akit én váltottam. Péter nagypapa megevett egy egész mandarint, dumáltunk egy csomót, és már kezdett jól kinézni. Felhívtuk telefonon a nagymamámat is, hogy tudjon vele beszélni, mert ő már otthon lábadozik. Reggel öt óra körül néztek rá újból, akkor azonban már nem élt. Szerintem megkönnyebbült, miután mindenkitől elbúcsúzott" - mesélte megtörten Dopeman.

"Bármennyire is úgy gondolom, hogy már egy jobb helyen van, nem tudok napirendre térni a történtek fölött, hiszen a nagyapámat megölték! Nem tudom leírni, mit érzek az elkövetők iránt, de minden további nélkül meg tudnám nyúzni őket" - mondta a rapper, akinek valamelyest enyhítene a fájdalmán, ha a rendőrség elkapná a tetteseket.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.