Jáksó Laci több százezer hallgató előtt flörtölt barátnőjével

szerelem Jáksó László Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fény derült a műsorvezető eddig eltitkolt kapcsolatára.

Mit főzöl vacsorára? Mikor érsz haza? Vettél tejet? Ilyen és ehhez hasonló bolondos kérdésekkel hívogat már fél éve egy rejtélyes hölgyet műsorában Jáksó László. A hallgatók már megszokták a rádiós őrült telefonjait, így kevesen gondolták volna, hogy a lány tényleg a műsorvezető barátnője és gyakorlatilag a fülük hallatára élték párkapcsolatukat.

Fotó: ClassFM
Fotó: ClassFM


De lehullt a lepel, Jáksó László valóban a barátnőjével beszéli meg az adásban estéről estére, hogy mi legyen a vacsora! "Nem tudatosan alakítottuk így a történetet. Egyszerűen csak jött, hogy nekem fel kell hívnom őt, aztán rendszeressé váltak ezek a kis telefonok. Immáron fél éve hívogatom a legegyszerűbb kérdésekkel, mint például, hogy melyikünk ér haza előbb, vagy ki menjen boltba. Még viccelődni is szoktunk, hogy jajj, meg ne hallja ezeket valaki, még megírják a bulvárlapok!" - árulta el nevetve a Class FM műsorvezetője, aki még az éteren kívül nem mutatkozott együtt kedvesével, így csak a rádióhallgatók ismerhetik annak a hölgynek a hangját, aki rabul ejtette Laci szívét. "Persze tudtuk, hogy mindenki viccnek gondolja majd, mi is poénkodósra vettük a figurát. Jó dili, hogy halálosan igazat mondasz, és közben a kutya nem hisz neked. De most elárulom, tényleg ez a lány az én párom!" - tette hozzá a rádiós.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.