Ilyen férfi kell a nőknek! Az X-Faktor szőke sztárja irigylésre méltóan mozog a konyhában

Baricz Gergő X-Faktor rajongó főzés tea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baricz Gergő saját fejlesztésű pizzájával kápráztatja el lakótársait időről időre. Eközben a rajongókról sem feledkezik meg: ha teheti, teát főz nekik, hogy a hosszú várakozás után egy kicsit felmelegedjenek.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
"Nem gondoltam volna, hogy ennyire elszánt rajongóim vannak! Fél napot eltöltenek a jéghideg kövön ücsörögve, szétfagyva, de akkor is kitartanak, hogy találkozzunk. Én viszont sajnos nem tudok mindig odamenni hozzájuk, a próbák miatt általában sietek, képtelen vagyok úgy viszonyulni hozzájuk, ahogy kellene""Ezért úgy döntöttem, hogy ha már ott lehetek velük, akkor viszek nekik egy kis teát. Ötre hazaértem, vettem műanyag poharakat, és lementem hozzájuk egy órára. Nagyon is örültek neki! Biztos, hogy fogok még ilyeneket csinálni"

"Amikor akad időm, és nem vagyok túl fáradt, akkor szeretek az éneklésen kívül mást is csinálni. Általában pizzát sütök, az a kedvencem. Tizenkét éves korom óta tudom a receptjét fejből, akkoriban anyumat mindig kérleltem, hogy süssön nekem. Ő viszont zserbót meg islert sütött inkább, ami nagyon finom, de én nem azt szerettem volna. Úgyhogy inkább megtanultam, hogyan kell csinálni. Amikor először készítettem, becsuktam a konyhaajtót és anyumék csak kívülről figyelhettek. Ez az úgynevezett Baricz Gergő-féle pizza: ami található a lakásban, abból készül"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.