ÖsszeEsküvők (tévéműsor) műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött ismét a párbaj ideje: Enikőn és Másán volt a sor, hogy a stúdióban ücsörögve megtudják, melyikük folytathatja az ÖsszeEsküvők játékát. A rezidencia két fővel bővült: a konkurens csatorna szülötte, Alekosz és édesanyja, Vája beköltöztek, hogy a görög csődör ismét megtalálja élete szerelmét.

Marci kiakadt

Marci eddig sem tartozott a visszafogott srácok közé, ám most végképp kimutatta a foga fehérjét. Alekosz beköltözésének napján néhány üveg pálinka után ismét vitába szállt Ricsivel. Jobban mondva lehordta a kaszinós srácot, aki profin kezelte a szituációt: mosolyogva válaszolgatott az indulatos és ittas Marcinak. Itt még nem fejeződött be a történet, az ajkai fodrászfiú beszólogatott Nikónak is, szó szót követett, és még egy kis köpködés is belefért a pörlekedésbe. Tilla figyelmeztette Marcit, hogy még egy ilyen ordenáré este, és repülhet a rezidenciáról.

Bakiparádé: Mása mikrofonja bekapcsolva maradt

Kati mama az összecsapáson végig Enikőt magasztalta, sőt, egyfolytában azt emlegette, hogy nagyon szeretné, ha összejönne Marcival. Eközben János, Kati férje a stúdióban óriási transzparenssel éltette szeretett Másáját. Kialakult egy vitahelyzet is: Kati mama azt mondta, hogy Mása rendetlen, és nem igazán szeret takarítani. Persze Mása megvédte magát, de nem tudhatjuk, mi az igazság, hiszen nem élünk együtt velük.
Miközben egy bejátszást láttunk, Mása épp azt mormolta a széken ülve, hogy ha visszamegy, Kati mama megnézheti magát emiatt a lejáratás miatt. Persze kicsit csúnyábban fejezte ki magát. A százalékok több megmutatás után is elég messze álltak egymástól. Nagyjából 20 % és 80 % százalék körül mozogtak. Enikő kortesbeszédét Mónika, Másáét Csenge mondta.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Másának negyedszer is bizalmat szavaztak

Nem hittünk a szemünknek. Bizony a szavazatok összegzése és a fantomképek felfedése után szembesültünk vele, hogy Mása a negyedik párbaját is megnyerte, így Enikőnek kellett távoznia a játékból. Vajon mi lehet ez a nagy ragaszkodás? Mása mellett, Enikő ellen szavaztak? Vagy a két lány külön-külön rezidenciabéli baráti körének rajongói szavaztak?

Hétfőn egy újabb összefoglaló alkalmával megtekinthetjük, hogyan fogadták Mását a többiek, és hogy hogy alakul majd Alekosz csajozása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.