Semmit nem változtak: újra összeállt a húszéves Família Kft.!

DTK Show Família Kft. Csonka András D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár, tévés műsora megszüntetésével kirántották alóla az egyik lábát, továbbra is csak nevében érzi magát Csonkának az ország Picije. Csonka András a DTK Show kedd esti adásának vendégeként őszintén beszélt D. Tóth Krisztának pályafutása kiemelkedő és mások által "lecikizett" szakaszairól, édesanyja elvesztéséről, és az éppen húsz évvel ezelőtt elindult Família Kft.-ről, amelynek országos ismertségét köszönheti.

Ez a legszebb ajándék! - kiáltott fel Csonka András, miután egykori családja, a Família Kft. szereplői majdnem hiánytalanul bevonultak a DTK Show stúdiójába, hogy meglepjék a műsorba vendégként érkező Picit. "Tudom, hogy ez butaság, de én nem tudok elengedni dolgokat az életben" - vallotta be András. "A Família Kft. nagyon fontos időszak volt az életemben, nekem ők valóban a családom voltak, és az ember a családjától nem búcsúzik soha" - tette hozzá a meglepetéstől először szinte szóhoz sem jutó színész.

Forrás: MTVA, Zih Zsolt
Forrás: MTVA, Zih Zsolt


Az első magyar sitcom tagjai, köztük Esztergályos Cecília, Lorán Lenke és Xantus Barbara a műsorban felidézték legszebb közös emlékeiket. Az ikrek egyikét alakító Spáh Dávidnak ez az volt, amikor megfoghatta a Hajnalkát játszó Dzsupin Ibolya fenekét. "Épp jött a jelenetem, be kellett mennem, akkor már nem tudtam elkapni. De amikor végeztem, megkerestem, és durr, kapott egy nagy pofont. Megérte!" - jegyezte meg a ma már filmesként dolgozó Dávid "családja" nagy derültségére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.