Komár László temetés fiú szertartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb titokban érkezett meg édesapja temetésére és állt megrendülten apja sírjánál Komár László második házasságából született nagyfia, Balázs.

A temetést szervezők közül senki sem tudott róla, senki sem sejtette, hogy megérkezik édesapja temetésére az énekes nagyfia, Balázs, aki Ausztráliából jött haza, hogy búcsút vegyen édesapjától. A fiatalember nyáron találkozott személyesen utoljára édesapjával, és valószínűleg ő sem gondolta, hogy pár hónap elteltével ismét együtt lehetnek, ezúttal utoljára.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"A temetés előtt tíz perccel még a gyászoló özvegy sem tudott arról, hogy Balázs is jelen lesz a temetésen. Egyszer csak megjelent, és bár váratlan volt a felbukkanása, az özvegy Krisztina és minden hozzátartozó szívből örült neki. A ravatalnál kishúga, Karolina mellett ült, és szemmel láthatóan nagyon megtört volt. A temetésen végül háromezer ember jelent meg, ezt a számot a temető tikársága megerősítette. Az utolsó, aki látta Lacit, ötödik felesége, Krisztina volt. Mielőtt lezárták a koporsót, ő azonosította a halottat" - tudtuk meg a temetést szervező jó baráttól, G.Németh Györgytől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.