fogyókúra Gwen Stefani edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwen Stefani egy vele készült interjúban elárulta, az egykori fitneszőrülete már a múlté.

A vékony, izmos énekesnő negyvenhárom évesen is gyönyörű. Az egyik női magazin címlapján Gwen szexisen és káprázatosan fest, pedig az interjúban elárulta, hogy már nem is sportol. A testét nézve azonban ezt nehéz elhinni... A róla készült legfrissebb fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Egy ideje már nem edzek. Egyszerűen azért, mert éreztem, hogy a testemnek pihenőre van szüksége. Most már azokra a dolgokra fókuszálok, amiktől jobban érzem magam. Amikor a második babám megszületett, úgy éreztem, tornáznom kell és kész. A napjaim része volt, mert egyszerűen az kellett, hogy legyen" - vallotta a szépség. Gwen elmesélte azt is, azokban az időkben teljesen függő volt, minimum hetente ötször edzett. Mára azonban már átértékelődött számára a fontossági sorrend, de ez cseppet sem látszik rajta: az énekesnő csinosabb, mint valaha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.