Alig lehet ráismerni a Xenát alakító színésznőre

Xena színésznő Lucy Lawless sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár mostanában keveset hallunk róla, a népszerű történelmi akciósorozat kedvéért a vörös szőnyegre lépett Lucy Lawless, a Xena hősnője.

17 éve már, hogy Lucy Lawless Xena szerepébe bújva meghódította a filmes világot. A most 44 éves színésznő fényévekre van már a képernyőbeli harcos hercegnőtől, akit 6 éven át alakított. Lucy nemcsak a hírnevet köszönheti a Xenának, hanem sorozatbeli partnerével, Gabrielle-lel való kétértelmű kapcsolata miatt sokan egyfajta leszbikus ikonként tekintenek a színésznőre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A háromgyermekes anyuka a Spartacus című sorozat legújabb évadjának Los Angeles-i premierjén jelent meg, amelynek előző részeiben ő maga is részt vállalt - méghozzá erotikától meglehetősen túlfűtött jelenetekben.

Lucy erre az alkalomra egy egyszerű szabású pink ruhát húzott, amit néhány vonalban futó csipkebetét próbált izgalmasabbá tenni. A kiegészítőként viselt ezüstcipője és hatalmas méretű nyaklánca ellensúlyozta a ruha letisztultságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.