Gáspár Laci hathónapos elterelése már biztos

drog drogfogyasztás Gáspár Laci elterelés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem gyanúsították meg hivatalosan Gáspár Lacit azzal, hogy kábítószerrel kereskedett volna, kizárólag drogfogyasztás miatt hallgatták ki - tudta meg az ügyvédjétől a Life.hu.

Gáspár Laci a napokban jön haza Egyiptomból, ahová ügyvédje szerint nyaralni utazott, és ahonnan szinte naponta érdeklődik a drogügy fejleményeiről. Egyelőre az a biztos, hogy elterelésre kell majd járnia, ha nem tudnak egyéb bűncselekményt rábizonyítani.
"Fogyasztással gyanúsítják Gáspár Lacit, ami abban az esetben, ha megállja a helyét, akkor 6 hónapos elterelésen való részvétellel jár, majd megszüntetik az eljárást" - nyilatkozta nekünk ügyvédje, dr. Gerencsér András.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Már közel félszáz gyanúsítottja van annak a kábítószerügynek, amelyben az énekes Gáspár Lacit gyanúsítottként hallgatták ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.