Kenneth Branagh II. Erzsébet brit királynő brit királyi család James Bond Bond-lány olimpia BAFTA-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vicc: Bond lányként tündökölt a brit királynő. II. Erzsébet ezért még egy előkelő filmes díjat is bezsebelhetett. Vajon várnak még szerepek az uralkodóra?

II. Erzsébet a legemlékezetesebb Bond lány. A királynőt a Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA) tiszteletbeli elismerésével tüntették ki a szigetország filmgyártásának támogatásáért, akit a legemlékezetesebb Bond lányként méltattak a Windsorban tartott ceremónián. A rendkívüli BAFTA-díjat Kenneth Branagh, brit színész adta át az uralkodónak.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Kenneth Branagh és II. Erzsébet

A 86 éves királynő szemmel láthatóan nagyon örül a kitüntetésnek. II. Erzsébet tavaly személyesen is sokat tett a szigetország filmgyártásának népszerűsítéséért azzal, hogy Daniel Craig oldalán szerepet vállalt egy Bond-etűdben a londoni olimpiai játékok megnyitója alkalmából - írja az MTI. A pár perces film óriási sikert aratott. Itt megnézhetitek:


Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.