Edvin Marton gyerekek család Amerika hegedűművész költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres hegedűművész kihagyhatatlan ajánlatot kapott egy tengeren túli kiadótól, ezért családjával együtt elhagyja Magyarországot, és ingázni fog a két kontinens között.

Edvin örül a lehetőségnek, de azt mondja, nem szakad teljesen el hazánktól, hiszen pár havonta hazajönnek. A hegedűvirtuóz az RTL Klub reggeli műsorában mesélt minderről és feleségével azt is elárulták, hogy két kisfiúk jövőjét hogyan képzelik.

Forrás: Facebook/EdvinMarton
Forrás: Facebook/EdvinMarton

"Amerikában egy kiadónál szerződést kaptam három lemezre. A rajongóim nagyon örülnek, mert négy éve nem adtam ki lemezt, most rákényszerülök, hogy zenéket írjak. Fontos, hogy mindig kreáljak valamit, ez a lételemem. Minden évben kell egy lemezt kiadnom, úgyhogy elég sok kreatív gondolatra lesz szükségem. Most hétfőn utazunk el és legközelebb szeptemberben jövök haza a margitszigeti élő koncertemre" - mesélte Edvin.
A költözés a gyerekek életét is gyökeresen megváltoztatja, az ő beilleszkedésükről és taníttatásukról is meséltek a szülők.
"Fontos nekünk, hogy milyen körülményeket választunk a gyerekek miatt, a játszótér, az óvoda. Már találtunk is egy nagyon jó óvodát, amikor télen kint töltöttünk két hónapot Miamiban. Ott már beleilleszkedtek egy olyan közösségbe, ami az gondolom, hogy nagyon ideális mind a két gyerek számára" - árulta el a művész felesége, Adrienn.
"Szerencsénk is van az oviban, mert van magyar óvó néni, így magyarul is tudnak kihez szólni, amellett, hogy folyamatosan angolul beszélnek. Jót fog tenni nekik, hogy más kultúrákat is megismernek" - folytatta Edvin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.