Több hónapig utazgat a romantikos Katinka

hajóút luxus Kunovics Katinka magyarok énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hónapon át élvezheti egy luxus tengerjáró atmoszféráját az ex-romantikos Kunovics Katinka. Az énekesnő októberig hajózgat Európa legszebb városai között - tudta meg a Life.hu.

Két bőröndbe belezsúfolta az életét, és hajóra szállt Kunovics Katinka, a Romantic együttes egykori énekesnője. A Splendida nevű tengerjárón kapott énekesnői állást, egy olyan hajón, ahol egyre több a magyar utas. Ők nagy lelkesedéssel fedezik fel az ismerős arcot a jazzbárban és töltik az énekesnővel ez estéjüket. Hiába kérlelik, Katinka nem énekelhet magyarul még nekik sem.

Forrás: Facebook/Kunovics Katinka
Forrás: Facebook/Kunovics Katinka

"Fél évig leszek ezen a hajón, nagyon élvezem. Minden kikötőben kiszállhatunk, ilyenkor igyekszem a tengerpartra. Spanyolország a kedvencem. Sok magyar van a hajón, ők minden este meghallgatják az angol nyelven előadott dalaimat. Örülök, hogy találkozhatok a honfitársaimmal, sok szeretettel várok mindenkit a hajón" - üzent Katinka, akit éppen Civitavecchiában értünk el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.