pörgés X-Faktor beszéd Istenes Bence zavarás Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külön pihenőszobát szeretne Lilu, akit nagyon zavar műsorvezetőtársa, Istenes Bence állandó pörgése. A fiatal műsorvezetőnek be nem áll a szája, hiperaktivitásával azonban olykor már az őrületbe kergeti Lilut - írja a Blikk.

Lilu is elismerte, néha csakugyan úgy érzi, lehetetlen befogni műsorvezetőtársa száját, akiből szinte folyamatosan ömlenek a mondatok. "Bence úgy beszél, hogy közben egyáltalán nem vesz levegőt. Egy mondata nagyjából egy óráig tart, aztán mikor azt hiszem, hogy vége, befejezte, azonnal belekezd a következőbe. Már mondtam neki, hogy legalább néha hagyjon nekem egy-egy nyugis órát, mert Bence mellett elég nehéz" - mondta Lilu.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Lilu szerint jobban pörgök, mint a négyéves kisfia, és hogy sem Balázs, sem pedig Stohl Buci mellett nem tapasztalt korábban ilyet. Oké, ez igaz, általában eléggé pörgős vagyok, talán túlzottan is, ő pedig néha nyugalomra vágyna" - hadarta Bence, aki hamarosan az ország legnézettebb műsorát, az X-Faktort vezetheti partnernőjével.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.