Fekete Pákó víz szörf fulladás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pákó nem tud úszni, ennek ellenére szörfözni indult a Balatonba. A négyméteres vízben leesett a szörfdeszkáról és elsüllyedt a vízben.

A parton várakozó barátai azt hitték, csak hülyéskedik, ám amikor látták, hogy percekig nem bukkan fel, riasztották a vízi rendőröket.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Eleinte a sekély vízben egyensúlyoztam a szörfdeszkán, majd a parttól egyre távolabb sodródtam, azonban arról fogalmam sem volt, hogy a víz ennyire mély. Egyszer csak elveszítettem a deszkán az egyensúlyomat, és beleestem a Balatonba. Mivel nem tudok úszni, csak kalimpáltam, de éreztem, hogy folyamatosan merülök lefelé. Már leértem a legaljára, miközben egyre csak nyeltem a vizet, és a levegőm is elfogyott. Már feladtam, azt hittem, sosem jutok a felszínre. A víz alatt folyamatosan a halálra gondoltam, azt éreztem, hogy már nem bírom. A tüdőm egyre csak telt meg vízzel, és minden lelassult. Egyre nehezebben tudtam mozogni, biztosra vettem, hogy a halál következik. Próbáltam keresni a kiutat, de egyszerűen nem sikerült felszínre jutnom. Tudtam, hogy a többiek kint várnak rám, de azt hittem, nem jön segítség. Arra gondoltam, nem is tudják, hogy nem tudok úszni. Pánikba estem, közel három percet töltöttem víz alatt" - mesélte a rémtörténetet a Blikknek Pákó, aki még mindig sokkos állapotban van és éjszakánként rémálmok gyötrik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.