Megfenyegették Sebestyén Balázst

pofon felháborodás Laky Zsuzsanna fenyegetés műsorvezető verés poén Vundersőn és Zuperszexi ketrecharc Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kőkemény ketrecharcos vadászik Sebestyén Balázsra. Dietz Gusztávnál a Vundersőn és Zuperszexi első adásában elsütött rosszízű poén verte ki a biztosítékot.

Ahogy a Life.hu is megírta, a műsorvezető Egervári Sándor elhunyt nejével viccelődött új show-jában. Balázs a Class FM egyik reggeli adásában ugyan bocsánatot kért Egerváritól, vicce azonban sokakat felháborított. Laky Zsuzsi szépségkirálynő férje, Dietz Gusztáv dzsúdzsucubajnok, ketrecharcos pedig szeretne egyet lekeverni Balázsnak - tudta meg a Blikk.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Balázs nemegyszer köszörülte már a nyelvét Laky Zsuzsin, és az Egervári néhai feleségéhez kapcsolódó vicc épp elég volt ahhoz, hogy Dietz kikeljen magából. "Egy javító-nevelő célzatú pofont biztos lekeverek neki, ha találkozunk. Azt szeretném, hogy mély nyomot hagyjon benne az a saller" - vetette fel a témát Dietz Guszti a Csúf igazság című rádióműsorban. "Eléggé ki vagyok rá hegyezve! A hírek és a történtek kapcsán előjöttek a régi sérelmeim. Annyiszor bántotta már meg a családomat! Az egyik műsorában azon viccelődött, hogy a párom nem tette le időben az érettségijét, aztán nem sokkal később jót nevetett azon, hogy a kislányom úgy néz ki, mint egy kisfiú" - mesélte a lapnak a harcos.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, 4D fotó: Facebook/Dietz Gusztáv
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, 4D fotó: Facebook/Dietz Gusztáv

Dietz Gusztáv feleségével, Laky Zsuzsival és kislányukkal

"Nem értem, hogy engedhet meg magának valaki ilyesmit, de ezzel a legutóbbi viccével, amiben Egervári Sándor elhunyt nejét vette a szájára, túl messzire ment! Megkeresem, és sort kerítek rá, hogy négyszemközt lehessek vele! Nem fog tudni kitérni!" - szögezte le ellentmondást nem tűrően Dietz Gusztáv.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.