szabálysértés Sebestyán Balázs biztonsági öv KRESZ feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs nem kötötte be magát, miközben autót vezetett, és ezt a kamerák rögzítették. Most azt teszteli a népszerű műsorvezető, hogy vajon feljelentik-e - írja ma reggel a Blikk.

Bár az ügyben személyesen még nem nyilatkozott, Balázs a hétfő reggeli Morning Show-ban elismerte a tényt, és ezt reagálta a betelefonálók és kollégái kérdésére:

Vadon Jani és Sebestyén Balázs Forrás: RTLKLUB

"Vadon Jani még rám is szólt, amikor beszálltunk és bekötötte magát, hogy nekem is használnom kellene a biztonsági övet, de én direkt nem tettem meg. Szerintem ez egy feljelentős ország, ezért kíváncsi vagyok, mennyi időbe telik, amíg valaki feljelent. Nekem megér tízezer forintot, hogy kiderüljön, igazam van-e."

A műsorvezetőtől sosem állt távol a provokálás, ezért most már egy ország szurkol azért, hogy mi lesz a történet vége. A feljelentések számából vagy a feljelentés elmaradásából az is kiderül, mennyire népszerű valójában az ország egyes számú vündersőnje, Sebestyén Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.