Bozsek Márk Takács Nikolas ByTheWay duettpartner Danics Dóra Dés László Krasznai Tünde X-Faktor 2013
Dés László, Takács Nikolas és Bozsek Márk beszélt arról, milyen volt a közös munka és a felkészülés az x-faktoros versenyzőkkel. Ez még mindig az exkluzív X-Faktor-hétvége a Life.hu-n, ne maradjatok le semmiről! 

Csak dicséretet kaptak duettpartnereiktől az x-faktoros énekesek. Danics Dóra szombati partnere, Dés László szerint Dóra intelligens lány, magas a zenei intelligenciája is. Az előadóművész elárulta, még sosem szavazott, de lehet, hogy Dóri kedvéért most "elveszti a szüzességét" ezen a téren. Krasznai Tünde duettpartnere, Takács Nikolas úgy véli, azok az énekesek, akik megjárják a mélységet, sokkal jobban tudják közvetíteni az érzéseiket, és Tünde ilyen. Bozsek Márk ismét hangsúlyozta, nem bánta meg döntését, hogy kiszállt a versenyből. Szerinte nem miatta van a döntőben a ByTheWay. A jutalékot mindenesetre már ledumálta a srácokkal. Az interjúkat részletesen az alábbi videóban nézhetitek meg:

Kolosi: "Nem manipuláltunk szavazást az X-Faktorban"http://www.life.hu/legykepben/20131215-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-lerantja-a-leplet-a-bundapletykakrol-az-x-faktorban.htmlÍgy állnak most a nézői szavazatok az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131215-nezoi-szavazatok-allasa-az-x-faktor-finale-napjan.htmlMindenki tündökölt az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/life/galeria/20131215-danics-dora-krasznai-tunde-lilu-es-toth-gabi-ruhaja-az-x-faktor-dontojeben.htmlBozsek Márk az X-Faktor finalistája lett volna?http://www.life.hu/legykepben/20131215-bozsek-mark-eredmenyei-az-x-faktorban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.