halál barát temetés Paul Walker hozzátartozó Halálos iramban család hamvasztás megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halálos iramban sztárjától a hétvégén vesz örök búcsút családja.

Elhamvasztják Paul Walkert. A tragikus körülmények között elhunyt színészt a hírek szerint a hétvégén helyezik örök nyugalomra a hollywoodi Forest Lawn Memorial Parkban.

Forrás: AFP

A temetés zártkörű lesz, kizárólag a legközelebbi családtagok számára. A hozzátartozók egy másik megemlékezést is szerveznek a Halálos iramban sztárjának, amelyre Walker barátai és tágabb családja is hivatalos lesz. A Szexpázsit blogon megismerheted Walker szerelmét Jasmine-t és lányát, Meadow-t is.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a színész november 30-án vesztette életét egy autóbalesetben. A sportkocsit barátja, Roger Rodas vezette.

Szívszorító dolgot tett halála előtt Paul Walkerhttp://www.life.hu/szeress/20131207-paul-walker-halala-elotti-szivszorito-tette-egy-idegen-parert.htmlEzért halt meg Paul Walkerhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131205-paul-walker-a-halalos-iramban-sztarjanak-halalat-traumtaikus-es-egesi-serulesek-okoztak-a-halottkemi.htmlEgy térfigyelő kamera is rögzítette Paul Walker autóbalesetéthttp://www.life.hu/legykepben/20131203-egy-terfigyelo-kamera-is-rogzitette-a-hetvegen-a-halalos-iramban-cimu-filmek-sztarjanak.htmlTeljesen összetört Paul Walker barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20131202-paul-walker-szinesz-baratnoje-jasmine-pilchard-gosnell-sokkot-kapott-a-sztar-halalhire-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.