Tökpucérra vetkőzött Lali a VV-villában

Fotó: Nánási Pál -
valóvilág pucérkodás Éjjel-nappal Budapest Lali RTL Klub
Bevette magát a ValóVilág-villába az Éjjel-nappal Budapest Lalija. Ezennel a szeleburdi srác bohóckodásával elindult a ValóVilág 6. 

Úgy örült a ValóVilág-villának Laller, mintha ő maga is beköltözni készülne. Előbb a WC-t akarta felavatni, de úgy döntött, inkább a zuhanyzót és jakuzzit próbálja ki, persze meztelenül.

Fotó: Nánási Pál

Istenes Bence azonban mindenkit megnyugtatott, a pucérkodó sorozatszereplő után mindent kifertőtlenítettek. Szuper.

Kihúzta a gyufát ByeAlexhttp://www.life.hu/szorakozz/20140112-byealexre-a-dal-digitalis-kommentatorara-gajer-balint-es-czutor-zoli-is-megharagudott.htmlEbben a videoklipben szerepelt VV Iza http://www.life.hu/szorakozz/20140112-az-rtl-ii-valovilaganak-izaja-videoklipben-szerepelt.htmlKiderült, kivel utazik Mexikóba Danics Dórahttp://www.life.hu/szorakozz/20140112-az-rtl-klub-x-faktoranak-gyoztese-danics-dora-nem-krasznai-tundevel-utazik-a-nyeremenyutra.htmlŐk a ValóVilág első beköltözőihttp://www.life.hu/szorakozz/20140110-az-rtl-ii-valovilaganak-elso-bekoltozoi-alexa-aurelio-charlotte-simon-zsolt-es-iza.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.