Oscar-díj esküvő film cirkusz koncert mozi kiállítás forralt bor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a filmek vagy az esküvők, a cirkusz illetve a forralt bor szerelmese vagy, neked írtuk ezt a programajánlót!  

NÉZZ OSCAR-ESÉLYES FILMEKET!

Országszerte
Január 9-től

Nagyban tart a filmfesztiválok szezonja, a jelöltekről folyamatosan beszámolunk nektek, izgatottan várjuk a nyerteseket és a csodálatos szetteket, amelyekben a színésznők majd megjelennek a partin… Ha te is szeretnél ráhangolódni, ezen a héten menj moziba, és nézd meg a legesélyesebb filmeket. A Wall Street farkasa, a 12 év rabszolgaság és a Gravitáció egészen biztos köztük lesz!

Forrás: Thinkstock

ZAVARBÓL HARMÓNIA

Budapest
Január 11-14.

Üvegkoccanás, lánccsörgés, leejtett dobverő és fegyverdörgés egy zenei fesztiválon? Nos, nem lehetetlen - erről te is meggyőződhetsz a hétvégén az Átlátszó Hang Újzenei Fesztiválon. Négy helyszínen, a Zeneakadémián, a Fugában, a BMC-ben és a Trafóban hallgathatsz meg különleges előadásokat, köztük pedig műhelymunka keretében ismerheted meg a darabok létrejöttének körülményeit, a zeneszerzők gondolatait.

TERVEZD MEG AZ ÁLOMESKÜVŐDET!

Szeged
Január 11-12.

Január az esküvői kiállítások időszaka, a hétvégén Szeged nyitja a sort. Nemcsak annak ajánlott, akinél idén aktuális a téma, ugyanis ez az a tipikus program, ahol megengedett a rózsaszín köd, a gátlástalan álmodozás és az édes romantika - szóval csajos esemény a javából. Persze ha érintett vagy és még nem tudod, milyen legyen a dekoráció, vagy érdekel, melyik virágból lehet a legszebb csokrot készíttetni, gondban vagy a menüvel, esetleg más kérdésben lenne szükséged segítségre, akkor is itt a helyed!

JÉGVIRÁGTÓL BORVIRÁGIG

Monor
Január 11.

A Monor környéki borászok újra várják az érdeklődőket étellel-itallal - és a hidegben kihagyhatatlan forralt borral. Házi sajtokat, finom leveseket is kóstolgathatsz - éhen egészen biztosan nem fogsz maradni, ha ellátogatsz a monori Strázsahegyre, a Szent Orbán tér környékére. A szabad levegőn akkor is érdemes kiszellőztetned a fejedet, ha aztán megtöltöd egy kis borgőzzel.

Forrás: Thinkstock

FARSANGNYITÓ "DALIDÓ"

Debrecen
Január 11.

"Céhes hagyomány megelevenedik, vízkereszt utáni szombaton vigasság kezdődik." Igazi hagyományőrző farsangnyitóra invitál Debrecen. Szombaton délután három helyszínen, a Kölcsey Központban, a Baltazár Dezső téren és a Kossuth téren remek művészeti programok várnak, mellette pedig mézeskalács-készítés, népi mesterségek bemutatója hívogat. A farsangi időszak remek szabadtéri nyitóprogramjának ígérkezik a cívis rendezvény.

A VILÁG LEGJOBB ARTISTÁI

Budapest
Január 9-13.

Kétévente - immár tizedszer - a világ legjobb artistái és nemzetközi díjas produkciói gyűlnek össze Budapesten szórakoztatni a nagyérdeműt, miközben neves cirkuszok igazgatói kísérik figyelemmel a műsort, hogy kiválasszák a legjobb vendégprodukciókat saját közönségük számára. Az idei, jubileumi hétvégén látható lesz az Ambra és Yves Nicols spanyol légtornászduó, Don Christian, Európa egyik legnépszerűbb bohóca és a Casselly család Aranybohóc-díjas elefántszáma. Magyarországot két produkció képviseli: a Richter csoport lovas akrobataszáma és Simet László szemaforszáma. A rendezvény január 13-án látványos gálával és díjkiosztó ünnepséggel ér véget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.