ellenség Charlotte hatalom takarítás ValóVilág 6 munka diktátor villamester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan a ValóVilág 6 diktátora! Charlotte kőkemény munkafelügyelőnek bizonyul.

A villa férfifalója a héten biztos, hogy szerez magának pár ellenséget. Ugyanis amint hatalmat kapott a kezébe, máris visszaél ideiglenes uralmával. A hét elején Charlotte lett a villamester, és azonnal takarításra utasította társait. A villa minden négyzetméterét ki kellett takarítaniuk, ráadásul Charlotte ellenőrizte is az elvégzett feladatot – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Nagyon örültem, hogy végre én lehettem a villamester. Szerintem a többiek is számítottak rá, és talán egy kicsit tartottak is tőle, de végre szép rend van a villában. Én most élvezem ezt a feladatot" – magyarázta lelkesen a lány. Villatársai viszont nem értékelték annyira a lány határozottságát, Zsolt kiakadt az utasítgatásoktól.

„Lehet akármilyen diktátor, én nem fogok itt mindennap takarítani. Amit kért tegnap, úgy ahogy megcsináltam, de engem ne piszkáljon, és akkor nem akasztjuk össze a bajszunkat" – magyarázta Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.