felújítás Várkert bazár helyesírási hiba pmsza átadás Orbán Viktor Ybl Miklós emléktábla
A felújítást ünneplő emléktábláról lemaradt egy T betű.

Ismét a középpontban a Várkert Bazár. Először gyorsan átadták a választások előtt egy nappal, majd négy nap múlva bezárták, mert folytatják a felújítást. Később a Várkert Bazár felújítását ünneplő emléktábla azzal került a hírekbe, hogy Orbán Viktor és Áder János nevei Ybl Miklósénál is nagyobb betűkkel szerepelnek rajta – tudósít az Origo. Hétfő éjjel viszont már a Magyar Kétfarkú Kutya Párt posztolt a Facebookra egy képet, amelyen bekarikázták, hogy a márványlapon rosszul szerepel az épületegyüttes szó: kihagytak belőle egy T-t. Így az emléktábla szerint Ybl Miklós ÉPÜLETEGYÜTEST tervezett.

Forrás: Facebook/Magyar Kétfarkú Kutyapárt

A tábla készítői valószínűleg tisztában vannak a szó helyes írásmódjával, a márványlap alján ugyanis még egyszer szerepel a kifejezés, de ott már két T-vel, helyesen - írja a portál.

Több mint konzerv - így védi meg a világot Amerika kapitány pajzsahttp://www.life.hu/kult/20140414-az-amerikai-kapitany-szupereros-pajzsanak-fizikajat-kutatjuk.htmlA képregény-fanatikusok kívülről kenik, de talán a szuperhősfilm-rajongóknak sem kell bemutatni azokat a misztikus fegyvereket, tárgyakat, melyekhez legendák fűződnek.KultOrigoEgy héttel tolódik a Sziget fesztivál időpontjahttp://www.life.hu/kult/20140414-sziget-fesztivalkoztarsasag-2014-augusztus-11-18-kozott.htmlEgy héttel később, augusztus 11-18. között nyitja meg határait a Sziget Fesztiválköztársaság. A szervezők azért rakták egy héttel későbbre az eseményt, hogy a nemzetközi sztárok jobban bele tudják illeszteni a naptárjukba, hiszen ebben az időszakban több állomásos turnén vesznek részt.KultOrigoVégre láthatjuk Palvin Barbit a Herculesbenhttp://www.life.hu/kult/20140414-palvin-barbi-magyar-modell-feltunik-a-magyarorszagon-keszulo-szuperprodukcio-a-hercules-elozeteseben.htmlA szépséges magyar modellt a Magyarországon készülő hollywoodi szuperprodukció, a Hercules előzetesében is megmutatták.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.