Akár villamossal is megközelítheted a kultúrát - bulizz a városban velünk!

Forrás: http://budapestessentials.com -
kulturális programajánló színház fesztivál koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki sem kell tenned a lábadat a városból, elég, ha egy villamosra pattansz és máris a fesztiválok közepén találod magad ezen a hétvégén is! Ha pedig vízre vágysz, arra is van egy jó tippje a Life.hu-nak!

Budapest Park - vízközeli koncertözön

2014. május 15.

Imádnivaló zöld sziget a fesztivál- és kocsmakultúrában - ez a Budapest Park! Május 15-én Ocho Macho lemezbemutató koncerttel várnak, de ha táncolni vagy retrópartizni akarsz, vagy csak a barátaiddal szeretnél elkortyolni egy sört, akkor is érdemes ellátogatnod ide! És a legjobb benne, hogy egyetlen villamossal megközelítheted ezt az elvarázsolt kertet, s így egyszerre leszel a belváros közelében és a Duna-parton. A hétvége további programjairól itt olvashatsz részletesebben!

Budapest Essentials - az igazi pesti bulikultúra esszenciája

2014. május 29.

Forrás: http://budapestessentials.com

Már közeledik május 29-e, a nagy Budapest fesztivál, a Budapest Essentials ünnepe. Végre igazi bulikultúra sarjadt a főváros belvárosában: karakteres helyek, érdekes események csalogatják a kimozdulni vágyókat. Ezeknek az esszenciáját adja ez a több helyszínen zajló fesztivál, és mi fejest is ugrunk bele, mert egy ilyenre már régóta vágytunk!

1 napos kenutúra a ráckevei Dunán!

2014. május 25. (jelentkezés május 19-ig)

Forrás: Thinkstock

Ehhez a csodás vízitúrához nem kell más, csak lelkesedés, a többit a szervezők biztosítják. Az alacsony (3500 forintos) részvételi díjért nemcsak kenut, lapátot, mentőmellényt és finom bográcsgulyást kapsz, de vidám társaságot és rutinos túravezetőt is! Ha érdekel az egynapos kirándulás, ne habozz, jelentkezz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.