fehér cápa Sydney GoPro Ausztrália sziklaugrás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi GoPro kamerával a fején beleugrott az óceánba az egyik sydney-i kikötőben. Ami ezután jött, arra senki sem számított...Félelmetes. Ijesztő. Besz...ás!

Nem mindennapi eset történt a minap Ausztráliában! Egy fiatalsrác GoPro kamerát szerelt a fejére, hogy megörökíthesse sziklaugrása minden mozzanatát. A haverok szépen elintegették, ő bátran ugrott, majd amint a feje a vízfelszín felé ért, arra lett figyelmes, hogy hevesen integetnek és mutogatnak, ugyanis egy fehér cápa közeledett felé. Konkrétan kartávolságon belül voltak a vízben mindketten. A srácnak sikerült kiúsznia a partra. A félelmetes videót (amelyet néhány nap alatt 17 millióan kattintottak le!) alább megnézheted:

Férfi kollégánk röviden csak így kommentálta a videót: "én átfestettem volna a vizet." Piszok mázlija volt, az biztos! Egy szerencséje lehetett, hogy az állat nem volt éhes...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.