Nem engedi férjhez menni lányát Gáspár Győző

Forrás: Facebook/Édes élet -
házasság diploma Gáspár Győző Gáspár Evelyn férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már több barátja is volt Gáspár Evelinnek, most éppen magányos, Győző szerint pedig ez így van jól. Kijelentette, a diploma megszerzése előtt úgysem engedi férjhez menni szeme fényét.

"Evelin fiatal kora ellenére már annyit csalódott, mint én negyvenévesen. Sok barátja, barátnője használta ki őt" - mondta el Győzi a Borsnak. Azt is elárulta, hogy Evelinnek volt már több udvarlója is, de egyik sem volt a családjukba illő, akire úgy nézhetne és fogadhatná el, mintha a fia lenne.

Forrás: Facebook/Édes élet

"Az utolsó vejjelölt be akart férkőzni a családunkba, és ő akart uralkodni rajtunk! De ennek véget vetettünk! Én jó kapcsolatot akarok majd ápolni a vejemmel, de ez még a jövő zenéje" – szögezte le.

"Családunk vágya az, hogy öt év múlva, 25 éves korában Evelin sikeres diplomataként és konzulként kössön házasságot egy hozzá illő fiúval. Ugyanis szakítottunk a hagyományainkkal, a lányom nem fog hamar férjhez menni. Csak a tanulmányai után engedjük neki" – tette hozzá Gáspár Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.