luxusingatlan milliárd betörő Rihanna kastély költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milliárdokat érő kastélyba költözött Rihanna, miután az elmúlt években többször is meggyűlt a baja a betörőkkel.

A 26 éves énekesnő megelégelte, hogy folyamatosan tolvajok ólálkodtak az otthona körül, ezért múlt hónapban kiköltözött a házból, amelyet tavaly óta 65 ezer dollárért, tehát átszámolva majdnem 15 millió forintért bérelt.

Forrás: AFP

Alig tette ki a lábát a megunt fészekből, már meg is találta új otthonát, jelenleg egy Los Angeles-i kúriát választott lakhelyéül. Ha hinni lehet a pletykáknak, új, fantasztikus panorámával rendelkező luxusvillája is hasonló árkategóriában van, mint elődje: a 7 millió dollárt (azaz másfél milliárd forintot) érő kastélyt havi 60 ezer dollárért bérli. Bár az énekesnőnek komoly oka volt a költözésre (egy betörő ellen távoltartási végzést is kellett kérnie), az ilyen mértékű rongyrázást kicsit indokolatlannak találjuk. Na meg egy cseppet irigykedünk is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.