Kiverte a biztosítékot Norbi posztja a plus size szépségversenyekről

Forrás: AFP/Andrew Cowie -
plus size modell szépségverseny plus size Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi megkezdte kampányát a nyári uborkaszezon ellen: legutóbbi posztjában azt a kérdést feszegeti, vajon igazuk van-e azoknak, akik plus size szépségversenyek rendezésével a duciság elfogadása mellett kampányolnak.

Schobert Norbi hatalmas követ dobott a langyos bulvártóba. Legutóbbi posztjában azt a kérdést tette fel, hogy igazuk van-e azoknak, akik plus size szépségversenyeket rendeznek, ezzel is elfogadtatva az emberek számára azt, hogy plusz 30-40-50 kilóval is felmenthetik magukat az egészséges életmód és a diéta alól.

Forrás: Sunhill Media

"Igazuk van? Esetleg bohócot csinálnak a testileg és lelkileg sérült nőkből? A magamutogatás és a többség igazolja századunk legsúlyosabb életmód betegségét? Neked mi a véleményed?" - tette fel a kérdést Norbi, és a poszt alatt elszabadultak az indulatok. Volt, aki magát Az Üzletembert szidta a félreérthető mondatok miatt, amelyeket használt. Testileg és lelkileg sérült nők lennének a ducik? Magamutogatás lenne egy plus size szépségverseny? Voltak, akik viszont egymásnak estek inkább.

Nem sokkal az eredeti poszt után érkezett Norbi hosszú válasza a saját, feltett kérdéseire, amelyben leírja, hogy a plus size szépségversenyeket szép dolognak tartja és támogatja, mert elhitetik a teltebb nőkkel, hogy egészségesek és szépek lehetnek. A következő lépcsőnek azt tartja, hogy azt is higgyék el, hogy egészségesek lehetnek.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

"Amikor 15 évesen dagadt voltam és a sulidiszkóban a kör közepén ráztam magam, mindenki ujjongott és tapsolt. Két dolog volt a lelkemben. Arra gondoltam mekkora sztár vagyok, meg arra is, hogy én vagyok az este bohóca. Vajon a duci szépségversenyeken minden média azért villog, minden néző azért ujjong és tapsol, mert tetszik neki a karfiolos comb és az óriási fehérneműs hurkák? Vagy azt ünnepli, hogy mekkora "rajság", hogy ezek a csajok ezt megmutatják? Ez itt a kérdés" - folytatja Norbi.

Ezután hosszú-hosszú értekezés következik a szénhidrátról, Az Ellenségről. Majd a zárásként annyi, hogy Norbi, mint minden férfi a nőies teltséget üdvözli, és soha nem vetett meg egyetlen kövér embert sem. "Kövér voltam és az életem örökre a kilók elleni harc marad, mert a hízékonyságot nem lehet lefogyni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.