Téged is vár a Szabaduló Szobák Éjszakája!

Forrás: Twist Communication Kommunikációs ügynökség -
Cseh László Szabaduló Szobák Éjszakája szabaduló szoba szabaduló-játék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A különleges nap alkalmának apropóján Cseh László olimpiai ezüstérmes úszó kedvesével próbálta ki, milyen kijutni egy szabaduló játékból.   

Hagyományteremtő céllal 2014. augusztus 1-jén első alkalommal rendezik meg a SZABADULÓ SZOBÁK ÉJSZAKÁJA nevű rendezvény sorozat. A különleges kezdeményezéshez 10 város több mint 50 szobája csatlakozott. Ezen a napon országszerte hosszabbított nyitva tartással, és 50% kedvezménnyel játszhat minden érdeklődő, 9 vidéki, és 41 budapesti helyszínen.

Forrás: Twist Communication Kommunikációs ügynökség

Mi már kipróbáltuk

A Life.hu újságírója már kipróbált pár szabadulós játékot amelyekről IDE KATTINTVA olvasatsz!

„Célunk, hogy a számítógéppel, okos telefonokkal történő magányos játékok helyett az élvezetes időtöltés egy olyan új alternatíváját tudjuk ajánlani, ami fejleszti az együttműködési és kommunikációs készségeket, mégpedig úgy, hogy azonnali pozitív visszajelzést, sikerélményt nyújt a játékban résztvevő felnőttek és gyerekek számára. Arról nem is beszélve, hogy a közös játék öröme, és különösen a közös siker hozzájárul mind az egyén önbizalmának, mind pedig a csapatkohézió megerősítéséhez" - mondta Pattantyús Ádám, az esemény főszervezője.

A SZABADULÓ SZOBÁK

Valamennyi szabaduló szoba alapkoncepciója nagyon hasonló, egy zárt ajtajú szobából/szoba rendszerből kell kiszabadulni 60 perc alatt lakatok, számzárak nyitásával és a kerettörténet rejtélyeinek megoldásával, a játékok egyediségét a szoba köré felépített kerettörténet adja.A játékosok rengeteg téma közül választhatnak, bankrablás, szökés a börtönből vagy bordélyházból, menekülés a gonosz boszorkány elől, atombomba semlegesítése, mozifilmforgatás, eltűnt személy megkeresése, és még számos téma várja a játékosokat.
Forrás: Twist Communication Kommunikációs ügynökség

„Nagyszerű játék, tökéletes kikapcsolódás, és igazi buli, ami csapatmunkára ösztönöz. Összefogás nélküle nincs esély a kijutásra. Az egy óra nagyon hamar telt el, és közben igazi nyomozónak érezhettem magam, akinek számtalan logikai feladványt kell megfejteni, hogy megtalálja a szabaduláshoz vezető utat. Aki egyszer kipróbálta, nem tud szabadulni a játék varázsától" – tette hozzá Cseh László többszörös olimpiai bajnok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.