Boldogságra fel! Így kell hirdetni a jókedvet!

boldogság projekt gyűjtés lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Melinda és Szuri Dóri két vidám, barátságos lány, akik azt vették a fejükbe, hogy dokumentálni fogják a boldogságot, ezért elindították a Happiness Projectet.

A lányok egy „happiness" feliratú táblával járják az utcákat és azt próbálják megtudni, mit jelent az embereknek a boldogság. A válaszolókról fénykép, történetükről pedig pár soros bejegyzés készül a projekt közösségi oldalára.

Az egész pár évvel ezelőtt kezdődött. Dórit egy súlyos betegség legyőzése abban erősítette meg, hogy az élet apró örömeit is meg kell becsülni. A felépülése után tanult meg fotózni, és miután a képekhez történetek is kellettek, ehhez jött jól a másokat könnyen szóra bíró Melinda. A boldogság megosztásának ötlete eleinte hobbinak indult, de hamar komoly feladattá nőtte ki magát. Mára a közös vállalkozás, a Project Happiness mindkettőjük életében fontos szerepet tölt be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.