Ez a srác átértelmezte a testdíszítés fogalmát

Forrás: Joel Miggler -
bizarr implantátum extrém piercing tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A piercing és a tetoválás még csak-csak, de a két tátongó lyukat Joel Miggler arcán nehezen tudjuk hová tenni. Ma este nem merünk sötétben ellaudni, az biztos!

Joel Miggler extrém testművész. Aki számára nem teljesen világos, mit is jelent ez a kifejezés, annak elég egy pillantást vetnie a német fiúra.

Forrás: Joel Miggler

A 23 éves fiatalt nemcsak piercingek és tetoválások hada díszíti, hanem az arca két oldalán egy-egy 33 milliméteres lyukak is, amelyeken keresztül nemcsak a fogai látszanak, hanem a középen kettévágott nyelvét is ki tudja ölteni - a nem mindennapi mutatványt ide kattintva tudod megnézni. (Zárójeles megjegyzés: amikor iszik, akkor bedugaszolja a réseket, ahogy a fenti képen is látszik.)

Joel, akinek testén összesen 27 piercing, 6 tetoválás és számtalan extrém implantátum található, elmondása szerint az arcán lévő lyukak egyáltalán nem okoznak gondot a mindennapi élet során, mindössze csak kisebb falatokat tud enni egyszerre. A srác 13 éves kora óta gyűjtögeti extravagáns testdíszeit, összesen 4000 angol fontot – vagyi nagyjából 1,5 millió forintot – költött el arra, hogy így nézzen ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.