Ma lenne 84 éves Szabó Gyula – imádott lánya, Zsófi így emlékszik rá

halál Szabó Gyula Jóban Rosszban Szabó Zsófi Mokka meztelen emlék Nemzet Színésze születésnap Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzet Színésze áprilisban hunyt el. Lánya, Szabó Zsófi egy kedves képpel emlékezett közösségi oldalán édesapjára. A Mokka adásában pedig azt is elárulta, hamarosan meztelenül láthatják majd a nézők. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Szabó Gyula Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló művész 84. évében hosszú betegség után április 4-én elhunyt. Lánya, Szabó Zsófi imádott édesapja elvesztését követően eltűnt a nyilvánosság elől és sajgó szívvel gyászolt. A Jóban Rosszban színésznője azóta már jobban van és újra tud mosolyogni. Szabó Gyula ma ünnepelné 84. születésnapját, Zsófi pedig egy nosztalgikus képpel idézte fel édesapja emlékét.

Forrás: facebook/Szabó Zsófi

„Boldog születésnapot kivánok neked édesapám ott fenn a mennyországban" – írta a gyerekkori kép mellé Zsófi, aki a Mokka adásában is megemlékezett édesapjáról, sőt azt is elárulta, a nyári szünet után a Jóban Rosszban című sorozatban meztelenül is láthatják a nézők, egy brutális jelenetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.