Csúnya baki! Műanyag palack került a Downton Abbey promófotójára

Forrás: www.facebook.com/DowntonAbbey -
fotó Downton Abbey baki sorozat promóció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ romantikusabb fele már nagyon várja a Downton Abbey brit sorozat ötödik szériáját. Az első promófotók már megjelentek - az egyiken viszont csúnya bakira lettek figyelmesek a szemfüles rajongók.

Amikor ezt a cikket írjuk, már sem a Downton Abbey Facebook-, Instagram- vagy Twitter-oldalán nem található fent az a promóciós fotó, amelyen az egész világ lovagol. A képen a két főszereplő mögött, a kandalló párkányán egy MŰANYAG palack ücsörög. Minő skandalum!

Forrás: www.facebook.com/DowntonAbbey

Itt van néhány további promófotó:

Forrás: www.facebook.com/DowntonAbbey

Meg ez is az:

Forrás: www.facebook.com/DowntonAbbey

És ez is:

Forrás: www.facebook.com/DowntonAbbey

Fedezd fel a Downton Abbey világát!

A Downton Abbey sorozat 2010-ben indult, és egy pillanat alatt meghódította a világot. Kritikánk szerint a sorozat titka az, hogy nem kizárólag és nem elsősorban romantikus dráma, hanem olyan, mintha egy nagy családregény volna, évtizedeken átívelő sorsokkal, megszeretett-megutált figurákkal, a kor változásait is bemutatva. Ráadásul divatban is nagyon erős: az éppen reneszánszát élő 1920-as évek és A nagy Gatsby-őrület alatt indult. A szezonok óta tartó vintage-őrület a sorozat miatt is a tetőfokára hágott. A sorozatban két lány is férjhez ment, így az Abbey-rajongó nők retinájába beleégett a '20-as évek esküvői stílusa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.