A Modern családot ás a Totál szívást szeretik idén

Emmy-díj Modern család (sorozat) Julianna Margulies Totál szívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiosztották a televíziós sorozatok Oscar-díját, az Emmy-díjakat. A díjazottak között van a Vészhelyzetben megszeretett Julianna Margulies is, aki A férjem védelmében főszereplőjeként érdemelte ki az elismerést.

A Modern család kapta a legjobb vígjátéksorozatért járó elismerést, a Totál szívás pedig a legjobb drámasorozat lett. (Az Egy rém modern család címmel az RTL2-n láthatod, a Totál szívást az RTL Klub vetíti.) A legjobb férfi főszereplő Bryan Cranston lett a Totál szívásból. A legjobb férfi mellékszereplő drámasorozatban Aaron Paul, a legjobb női mellékszereplő pedig Anna Gunn lett, mindketten a Totál szívásból.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Julianna Margulies bizonyára elérzékenyült, hiszen 18 évvel ezelőtt, 1996-ban a Vészhelyzettel legjobb női mellékszereplőként már állhatott a színpadon a díjazottak között.

A gálán nem vett részt az imádott Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch), erről és sok más érdekességről az Origo részletes tudósításában olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.