Koltai Róbert fotóművész Éder Krisztián New York Játékkészítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetséges fotós annak ellenére, hogy rengeteg munkát kap itthon, úgy döntött, szeretne harapni egyet a „nagy almából" és Amerikában próbál szerencsét.

Ahogy a Life.hu is megírta, Éder Krisztián készíti a Játékkészítő színházi zenés akciómeséhez a fotókat a szereplőkről. Krisztiánnal stúdiójában beszélgettünk, éppen, amikor Koltai Róbertet, a mese egyik szereplőjét fotózta. A kreatív szakember jövőbeni terveiről is mesélt, amelyeket a tengerentúlon szeretne megvalósítani.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Az én szerepem a Játékkészítőben a kreatív anyagokhoz kapcsolódó fotók elkészítése. Az összes szereplőt és alkotót bemutatjuk az online felületeinken és a mesével kapcsolatos plakátok is a fotókra épülnek. Nagyon örültem a felkérésnek, mert egyrészről izgalmasnak tartom a projektet, másrészről pedig nagyon szeretek színészekkel és énekesekkel együtt dolgozni" – magyarázta Krisztián, aki körbevezetett minket a stúdiójában.

„A stúdióm két éve van meg és nagyjából minden munkámat itt csinálom, beleértve az előkészületeket, megbeszéléseket, a fotózásokat és az utómunkát. Nagyon szeretek itt dolgozni, a tervezésnél fontos szempont volt, hogy a hangulata teljes mértékben alkalmazkodjon hozzám" – mesélte a fotós, aki külföldön is szeretné kipróbálni magát.

/1410/Less_2014106133840

„New York egy régi álom és egyelőre nagyon távlati, de jövő ősszel szeretném áthelyezni a székhelyem. Úgy érzem, hogy most van itt az ideje, s bár nagyon jól érzem magam itthon, szeretnék új élményeket, új tapasztalatokat, egy kis elszakadást a komfortzónámból, ami azt gondolom, elengedhetetlen a szakmai fejlődésemhez. Sok év, rengeteg munka és kitartás, de járható út" – mondta Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.