Kemény mínuszok is lehetnek a héten

Forrás: Thinkstock -
hideg időjárás mínusz fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten már többfelé várható fagy, néhol akár mínusz 4 fokig is hűlhet a levegő. Most már tényleg elkél a télikabát, a sapka és a sál.

Kedden a reggeli ködfoltok feloszlása után az ország nagy részén túlnyomóan napos idő várható, de elsősorban a Dunántúl nyugati részén tartósabban megmaradhat az alacsony szintű felhőzet. Csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 3, a maximumhőmérséklet 9-14 fok között alakul – írja az Origo.

Forrás: Thinkstock

Szerdán a leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2 fok lehet. Nappal 8-13 fokig melegedhet a levegő.

Csütörtökön a minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a maximumhőmérséklet 9-14 fok között alakul.

Pénteken és szombaton nyugaton lehet felhősebb az ég, de csapadék nem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet pénteken mínusz 2 és plusz 3, szombaton mínusz 3 és plusz 3 fok között alakul.

Vasárnap változóan felhős idő lesz, reggel többfelé várható köd, de számottevő csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet 8-13 fok között várható.

Ideje lesz téli gumira váltani az autódon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.