Hujber Ferencre cserélték Rékasi Károlyt

Forrás: Positive Communications Kft. -
Hujber Ferenc Bánfalvy Ágnes szerepcsere Figaro házassága Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult egy korszak, négy év után, a századik előadás felé közeledve Hujber Ferenc váltja Rékasi Károlyt az óriási sikerrel futó Figaro házassága vígjáték címszerepében.

Hujber Ferenc először ölti magára Beaumarchais híres inasának jelmezét. A színész a 2010-ben bemutatott darab főszerepét Rékasi Károlytól vette át. A korabeli jelmezben és parókában mi fel sem ismernénk Ferit.

Forrás: Positive Communications Kft.

„Régóta dolgozom együtt Bánfalvy Ágival, többek között az Abigél fantasztikus színpadi adaptációjával turnézunk országszerte. Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek Figaro, hiszen amellett, hogy a darabban rejlő helyzetkomikumok miatt nagyszerű alakításokat láthat a közönség, alapvető emberi értékeket is megfogalmaz, amelyeket Ági nagyszerűen ragadott meg" – mondta Hujber Ferenc, aki november 8-án lép színpadra a Bánfalvy Stúdió előadásában az Erzsébetligeti Színházban.

Az új Figaró november 8-án debütál a Bánfalvy Ági által rendezett örök érvényű darabban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.