Megöltek egy magyar származású édesanyát Abu Dhabiban

gyilkosság édesanya halál Egyesült Arab Emírségek késszúrás magyar Colorado támadás bevásárlóközpont Abu Dhabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ibolya Ryan egy bevásárlóközpont mosdójában halt meg, támadója hat késszúrással végzett vele.
Biztonsági kamera felvétel a burkát viselő személyről

Az óvónőként dolgozó nőt egy órával a gyilkosság után találták meg a Bourik Mall bevásárlóközpontban vérbe fagyva. A támadó, aki hat késszúrással végzett vele, nemét egyelőre nem erősítette meg a rendőrség, a biztonsági kamera által rögzített felvétel szerint azonban célzott gyilkosságra következtetnek: a feltételezett késelő már egy órával a támadás előtt a női mosdó körül ólálkodott.

Az Amerikai Nagykövetség szerint a gyilkosságnak nem volt köze ahhoz a dzsihádista fenyegetéshez, amely miatt néhány héttel ezelőtt óvatosságra intették az Abu Dhabiban tartózkodó amerikai tanárokat. A magyar születésű Ibolya Ryan Romániában nőtt fel, korábban Coloradóban élt, két 11 éves ikerfiú édesanyja volt.

A rendőrség közzétette a biztonsági felvételt, amely alább megtekinthető. Figyelem, megrázó képsorok következnek, csak 18 éves felülieknek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.